SKO

Skreddersydde sko

Made to Order sko

Leslies har et unikt konsept, basert på MTO, Made to Order prinsippet , der du kan få håndsydd dine sko, etter eget valg av modell og skinn. De er sydd på din personlig lest, Goodyear welted og av beste kvalitet skinn. Velg mellom et spekter av farger i glatt og semsket kalveskinn, samt eksklusivt Kudo- (okse) og Cordovan skinn (hest) Produksjon foregår i Spania og hver sko er et unikt håndverk, som innebærer mye arbeid og spesielle prosesser for å lage de slik du ønsker. En kompleks produksjonsprosess og de beste råvarer, gir de en perfekt passform, slitestyrke, og lang levetid.
 
Kom innom for å se og velge blant et uttal modeller til jobb, hverdag, fest og utendørs bruk, samt skinn, såle og tupp. Leveringstid er ca 12 uker, priser fra kr 7200,-. Sko og støvler av skinn trenger jevnlig stell og puss for å bevare sitt utseende og holde lenger. Vi har på lager alt du trenger for å ta vare på dine sko, fra Siegol, sveitsisk kvalitet og produksjon.

Sandaler/Moccasiner

For sommer og varme dager, har vi lekre sandaler og moccasiner til dame. De er produsert i Italia, med topp kvalitet mykt skinn, og kommer i mange fine sommerfarger.

Størrelser 36-41. Pris 1600,-/1800,-

Kilim

Siste nytt hos Leslies, er håndsydde Kilim sko/tøfler til herre og dame. Skoene er av beste kvalitet, produsert i Tyrkia av kilimstoff, med såle av skinn. Skoene er unike og det produseres kun noen få av hver modell og størrelse. Disse trendy og behagelige skoene setter farge til antrekket året rundt og er prikken over i´ en! Pris kr 2500,-
Skroll til toppen