LESLIES SHOP

Lekkert tilbehør  for bestilling og kjøp fra vårt showroom

Utforsk vårt brede utvalg av eksklusivt tilbehør og lekre sommervarer hele året. Vi har blant annet unike skinnbelter, og bagger, sneakers og gensere, hatter og solbriller til dame og herre, som du kan bruke til å sette sammen ditt perfekte antrekk.

Hos Leslies finner du merker fra små, eksklusive leverandører, som du ikke finner noe annet sted i Norge!

Vi er i ferd med å lage online shop!

Hatter

Sommerhatt til dame og herre fra Travaux en Cours. Designet i Frankrike og produsert i Italia. Stråhatt i alle regnbuens farger – uunnværlig i varmen og like fine i byen, som på stranden eller på reise. Pris kr 1200,-.

Bagger og toalettmapper

Lekre tøybagger fra Travaux en Cours, i flere modeller, størrelser og farger. Finn din favoritt, som bybag, reisebag eller strandbag, toalettmappe eller skopose. Strandveskene er i canvasstoff, med skinndetaljer og er designet med inspirasjon fra rivieraen og Paris. Toalettmappe kr 700,-  bagger fra kr 1250,-

Pampeano tilbehør

Elegant og sofistikert fra Pampeano. Baggene er av kanvasstoff med skinndetaljer og finnes i to størrelser. Sminkepung, kortholder og toalettmapper i mykt kalveskinn – en lekker gave til deg selv eller andre! Håndlaget i Argentina, som våre populære belter.

Priser fra kr 1200,-. 

Pampeano belter og hundebånd

Populære og trendy belter, til dame og herre, hundehalsbånd og bånd i skinn med trådmønster fra Pampeano. Alt er håndlaget i Argentina, med lekkert fargerikt design og finnes i mange modeller og størrelser. Belter kr 1100,-, hundebånd kr 600,-/650,-

IMG_7934
pampeano_argentine_navidad_polo_belt_lifestyle_3 (1)
IMG_7962 (1)

Skinnbelter med perler

Manyatta – autentiske belter fra Kenya. Beltene er i skinn, med flotte farger og mønstre, laget for hånd, av flittige Masaii kvinner.  Unikt, hot of trendy; disse fantastiske beltene får du kun hos Leslies. Kr 1600,-. 

Solbriller fra Taylor Morris

Kun hos oss, og endelig i Norge – Londons mest fashionable solbriller fra den engelske designeren Taylor Morris.  Mange lekre modeller og innfatninger til dame og herre for hverdag og fest og litt ekstra luksus! Her finner du garantert din favorittmodell. Priser fra kr 2200,-.

Badeshorts

Originale og kule badebukser fra Ripa Ripa, Milano. Hvert mønster er unikt i sitt design, med inspirasjon hentet fra italiensk kultur, arkitektur og kunst. Her kan du velge din favorittmodell og farge blant mange flotte mønster. Topp kvalitet, behagelig stoff og super passform! Størrelser M-XXL pris kr 1600,-

Linskjorte og bukse

Italiensk linskjorte med original skjortekrave med knapp, fra italienske Ripa Ripa. Lin er det uunnværlige sommerstoffet og kan brukes til alle anledninger.  Linskjorter kommer i flere farger, striper og enfarget, i størrelse M-XXL, pris kr 1800,-.

Vi har også tilhørende ensfargede linbukser, i avslappet stil, med oppbrett, akkurat slik de skal være.

Sneakers

Trendy sneakers til dame og herre i mykt skinn, produsert i Spania. Skoene er av beste kvalitet skinn, med gummisåle som ikke sklir og god passform. Vi har fire farger for sesongen og  størrelser fra 37-45. Pris kr 2000,-.

Strandhåndklær

 Originale Peshtemal badehåndklær. fra Tyrkia. Vevet av den beste kvalitet bomull, myke og behagelige og tørker fort. Badeteppene kommer i fine mønster og mange vakre farger. Perfekt tilbehør i strandbagen, på reise, på hytta, eller som gave, kr 500,-.