SOMMER POP UP SHOP

Sommerantrekk og tilbehør på vårt showroom og i vår
POP UP SHOP I KRAGERØ

Utforsk vårt brede utvalg av eksklusivt tilbehør, badebukser og linskjorter for sommer. Vi har blant annet unike skinnbelter, solhatter, solbriller og strandbager til dame og herre. Her kan du sette sammen ditt perfekte sommerantrekk, med stilig og lekkert tilbehør og finne alt du trenger for ferien.

Hos Leslies finner du merker fra små, eksklusive leverandører, som du ikke finner noe annet sted i Norge!

Leslies har nye sommervarer på showroomet i Oslo 

10.juni har vi åpning i ny Pop Up shop i Kragerø, Storgata 20 (midt i gågaten) og åpner for fullt den 16.6

Hatter

Sommerhatt til dame og herre fra Travaux en Cours. Designet i Frankrike og produsert i Italia. Stråhatt i alle regnbuens farger – uunnværlig i varmen og like fine i byen, som på stranden eller på reise. Pris kr 1100,-.

Bagger og toalettmapper

Lekre tøybagger fra Travaux en Cours, i flere modeller, størrelser og farger. Finn din favoritt, som bybag, reisebag eller strandbag, toalettmappe eller skopose. Strandveskene er i canvasstoff, med skinndetaljer og er designet med inspirasjon fra rivieraen og Paris.

Pampeano tilbehør

Elegant og sofistikert fra Pampeano. Baggene er av kanvasstoff med skinndetaljer og finnes i to størrelser. Sminkepung, kortholder og toalettmapper i mykt kalveskinn – en lekker gave til deg selv eller andre! Håndlaget i Argentina, som våre populære belter.

Priser fra kr 1200,-. 

Pampeano belter og hundebånd

Populære og trendy belter, til dame og herre, hundehalsbånd og bånd i skinn med trådmønster fra Pampeano. Alt er håndlaget i Argentina, med lekkert fargerikt design og finnes i mange modeller og størrelser. Priser fra kr 600,-. 

IMG_7934
pampeano_argentine_navidad_polo_belt_lifestyle_3 (1)
IMG_7962 (1)

Skinnbelter med perler

Manyatta – unike og autentiske belter fra Masaii Mara, nytt og trendy! Beltene er i skinn, med perlebroderi, laget for hånd, med flotte farger og mønster. Disse fantastiske beltene får du kun hos Leslies.

Solbriller fra Taylor Morris

Kun hos oss, og endelig i Norge – Londons mest fashionable solbriller fra den engelske designeren Taylor Morris.  Mange lekre modeller og innfatninger til dame og herre, med polarisert solbrilleglass. Her finner du garantert din favorittmodell.

Badeshorts

Originale og kule badebukser fra Ripa Ripa, Milano. Hvert mønster er unikt i sitt design, med inspirasjon hentet fra italiensk kultur, arkitektur og kunst. Her kan du velge din favorittmodell og farge blant mange flotte design. Topp kvalitet, behagelig stoff og super passform! Størrelser M-XXL pris kr 1500,-

Linskjorte og bukse

Italiensk linskjorte med original skjortekrave med knapp, fra italienske Ripa Ripa. Lin er det uunnværlige sommerstoffet og kan brukes til alle anledninger.  Linskjorter kommer i flere farger, striper og enfarget, i størrelse M-XXL, pris kr 1600,-.

Vi har også tilhørende ensfargede linbukser, i avslappet stil, med oppbrett, akkurat slik de skal være.

Sneakers

Trendy sneakers til dame og herre i mykt skinn, produsert i Spania. Skoene er av beste kvalitet skinn, med gummisåle som ikke sklir og god passform. Vi har fire farger for sesongen og  størrelser fra 37-45. Pris kr 2000,-.

Strandhåndklær

 Originale Peshtemal badehåndklær. fra Tyrkia. Vevet av den beste kvalitet bomull, myke og behagelige og tørker fort. Badeteppene kommer i fine mønster og mange vakre farger. Perfekt tilbehør i strandbagen, på reise, på hytta, eller som gave. 

Solkrem og leppepomader

Bestselgere verden over! COSRX Aloe Soothing Sun Cream spf 50+. En lett solkrem, som beskytter huden mot UVA/UVB stråling, beroliger og fukter huden.

Burt’s Bees Original Beeswax and Ultra Moisturizing Lip Balms, 100% naturlig. Næringsgivende oljer og essensielle fettsyrer, beskytter og gir den beste pleie til såre og tørre lepper, som har vært utsatt for sol, vær og vind.

Krem og leppepleie, som passer for alle!

Hos Leslies kan du finne gaver og style sommergarderoben, med tilbehør ingen andre har.

Vi gleder oss til å se dere i vår “godtebutikk” i Kragerø, eller på vårt showroom i Oslo, som er åpent frem til 6.juli.