Bedrift

I dagens konkurranseutsatte forretningsmiljø, har vi erkjent hvor viktig og varig førsteinntrykket er. Vi kan hjelpe deg å sikre at dine medarbeidere kommuniserer det bildet du ønsker å formidle om virksomheten gjennom skreddersydde uniformer og corporate klær, samt tilbehør. 

Leslies tilbyr moderne, komfortable og funksjonelle jobbantrekk i fine stoffer som ull, bomull, lin og ullblandinger som kan vaskes i maskin. Via våre leverandører, både på standard og målsøm, kan vi skaffe antrekk spesielt tilpasset bedriftens behov og ønsker:

  • Reflekterer bedriftens individuelle stil, med farger og logo

  • Oppfyller virksomhetens mål

  • Passer den enkeltes kroppsfasong; målsøm ved behov

  • Godt utvalg av farger og stoffer

  • I tråd med bedriftens budsjett 

  Enten din virksomhet er innen finans, eiendom, restaurant eller lignende, kan de ansatte føle seg vel med hvordan de ser ut, samtidig som de ser profesjonelle ut og gir et flott og representativt førsteinntrykk. Snakk gjerne med oss om hvordan vi kan hjelpe bedriften med å finne den rette kombinasjonen av målsydde klær til dine profesjonelle medarbeidere. Vi tilbyr måltaking, prøving, tilpasning av jakker og dresser, med brodert navn og logoer, spesielt tilpasset din bedrift.

  Kontakt oss idag: 

  leslie@leslies.no / anette@leslies.no

   +47 90 86 68 52 / +47 92 80 02 57
  Leslie Downey as, Drammensveien 130 C17, 0277 Oslo